Phantasialand staat voor plezier, actie en avontuur voor de hele familie. In elk van onze 6 unieke themawerelden (China Town, Mexico, Berlin, Fantasy, Deep in Africa en Mystery) vindt je prijsbekroonde attracties, een compleet horeca aanbod, fantastische shows met topartiesten en “plezier & avontuur” van wereldklasse.

Black Mamba

In hartje Afrika ligt de Black Mamba op de loer, de koningin van de slangen. Ze kronkelt door donkere afgronden en diepe ravijnen en scheert rakelings langs rotswanden en een klaterende waterval. Zelfs de adem van de voorbijgangers stokt als de Black Mamba sissend voorbijschiet. Riskeer de helse rit in de inverted coaster met super krappe bochten die deze rit tot een van de meest indrukwekkende van Europa maken. Laat het gif van de Black Mamba op je inwerken en haal opgelucht adem wanneer je, eenmaal terug in de realiteit, weer op je zintuigen kunt vertrouwen.

Wuze dal

Imposant rijzen de muren van Wuze Town op, het vaderland van een volkje dat sinds lange tijd spoorloos verdwenen werdt gewaand en waarvan de Krijgerkoningin Winja avontuurlijke proeven van moed voor je in petto heeft. Terwijl de Stadswuzen onder lichtdoorlatende koepels hun dynamische leven leiden, hebben de Waterwuzen hun indrukwekkende rijk in Baumbergen am Mondsee opgebouwd, waar hun met mos bedekte huizen oprijzen. Hier trekken ze eropuit om te vissen en houden zij met hun patrouilleboten de herinnering aan de voorouders in ere.

Ontdek de gebruiken en rituelen van de Wuzen op het land en op het water en neem deel aan hun dagelijks leven, de gevaren en de feesten. In het Wuze dal vindt je ook 5 nieuwe kinder attracties.

Phantasialand is gevestigd in Duitsland.

Address

Our Address:

Berggeiststraße 31 50321 BrühlDuitsland

GPS:

50.7982863, 6.880163000000039

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed