avatar_speeltuinwijzer.nlVindt nu super gave speeltuinen!

Op speeltuinwijzer.nl kun je super gave speeltuinen vinden! Denk hierbij aan activiteiten, binnen speeltuinen, buiten speeltuinen, bezienswaardigheden voor kinderen, dierentuinen, kindervakanties, pretparken en waterpret parken! Wekelijks zullen wij nieuwe gave parken blijven indexeren en toevoegen aan onze website!

Speeltuin Wijzer op Social Media!

Speeltuin Wijzer is ook actief op social media. Volg ons ook daar om de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes in speeltuin en pretparkland! Vind je het leuk om een speeltuin of pretpark met jouw contacten te delen? Druk dan op de social media knoppen bij het park om direct dat park te delen op Facebook, Twitter of via de mail!

Informatie over speeltuinen in Nederland

Wij plaatsen informatie over speeltuinen en pretparken. Indien deze vaste openingstijden hebben, vermelden wij die bij de informatie. Veel parken hanteren ook wisselende openingstijden, klik dan via de link naar de website van het park zelf voor meer informatie.
Ook andere contact informatie is terug te vinden op de pagina’s!

Speeltuinen en pretparken in Google Maps

Alle geïndexeerde parken worden op deze website weergeven in een Google Map. Zo kan je precies zien waar dit park ligt of kan je in je eigen omgeving zoeken naar leuke speeltuinen en pretparken! Sommige parken zijn middels streetview ook geïndexeerd  Zo kan je digitaal door het park lopen! Toverland en Diergaarde Blijdorp zijn bijvoorbeeld zulke parken! Bij de meeste parken kan je echter alleen nog het buitenterrein digitaal bewandelen.

Ken jij een gave speeltuin? Tip ons

Ken jij een gave speeltuin die hier nog niet terug te vinden is op speeltuinwijzer.nl? Tip ons!
Wij zullen de speeltuin bekijken en toevoegen op deze website!

[easy_contact_forms fid=3]

Veel plezier op Speeltuin Wijzer!

Team Speeltuin Wijzer