Auteursrechtelijk materiaal

Speeltuinwijzer.nl doet zijn best om de site vrij te houden van schending van copyright. Bij vaststelling van het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal, direct of indirect, zal de betreffende gebruiker gewaarschuwd worden en de betreffende bijdrage binnen 48 uur verwijderd zijn. Mochten er ondanks deze inspanning toch nog onrechtmatig teksten, foto’s, muziek, films of ander materiaal op de site geplaatst zijn kan contact opgenomen worden met de eigenaar van de site.

Beschrijvingen van de verhaallijnen over parken en speelterrein kunnen afkomstig zijn van van internet of de officiële website van het park zelf. De bespreking van de verhaallijn, alsmede (technische) beoordelingen, impressies van extra opties, meningen en conclusies, zijn ten alle tijden nieuw gecreëerde content van de recensent/redacteur. Alle op deze website voorkomende audiovisuele materialen zijn eigendom van de rechthebbende. Speeltuinwijzer heeft geen intentie inbreuk te maken op de eigendomsrechten van de rechthebbenden. Deze website heeft de intentie om speeltuinen en pretparken te promoten voor ouders/verzorgers en kinderen.

Mocht u onverhoopt uw materiaal onrechtmatig op onze site tegenkomen, kunt u ons verzoeken om deze te verwijderen. Wij zullen uw park / speeltuin binnen 48 uur uit onze database verwijderen.

Gebruik gegevens

Het overnemen van gegevens van Speeltuinwijzer.nl op ander websites is toegestaan met bronvermelding in de vorm van een link naar de bronpagina.

Bijdragen aan de site

Gebruikers kunnen bijdragen aan de site leveren in de vorm van berichten. Deze bijdragen aan de site worden op het moment van plaatsen eigendom van de website en worden niet per definitie op verzoek verwijderd.