In Movie Park Germany voel je je alsof je in Hollywood bent. Alleen hier worden in meer dan 40 attracties en shows de films uit de bioscoop werkelijkheid. Ontmoet je bioscoop- en tv-helden in het echt en ga samen met hen op een grote ontdekkingsreis. In de 4D-bioscoop is vanaf dit seizoen een nieuwe film te zien; Ice Age – Dawn of the Dinosaurs. Ga met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden mee op een spannend avontuur in de vierde dimensie, die ook in het Nederlands wordt getoond.

Grootste Nickland van Europa

In het grootste NICKLAND van Europa begeleid je SpongeBob in de Splash Bash naar Bikini Bottom of test je samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding Atomic Flyer uit.

Actie!

Hou je van actie en kun je daar niet genoeg van krijgen? Stort jezelf dan met 100 km per uur vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall. Of draai een paar loopings in de MP Xpress zonder vaste grond onder je voeten. Je gaat op een bloedstollende vampierenjacht in het donker in de indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory. Andere wezens van de nacht wachten je op in de nieuwe show in Studio 7: “Shadows od Darkness – The Van Helsing Show.” Ga opnieuw met de grootste vampierjager aller tijden op pad en help hem in de strijd vol actie tegen vampieren en weerwolven. Bovendien staan er dit seizoen drie nieuwe shows op het programma.

In de dans- en zangshow “Back to the Movies” gaat de bezoeker mee op reis door de mooiste filmmelodieën van de afgelopen decennia. In de Western Saloon worden klassieke western-popsongs gecombineerd met verrassende en ongebruikelijke effecten in de show “Western Lightning”. In Studio 7, het theater met 2500 zitplaatsen, strijdt vanaf de seizoensstart de vampierjager Van Helsing in een spectaculaire nieuwe stuntshow.

Address

Our Address:

Warner Allee 146244 Bottrop-KirchhellenDuitsland

GPS:

51.62343, 6.97189000000003

Telephone:

-

Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed