Kom spelen, klimmen en klauteren in Monkey Town Gouda

Kinderen kunnen in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Monkey Town Gouda heeft naast de ballenbak, glijbanen en het grote klimkasteel ook een aparte speelzone voor de kleine kinderen (1 tot 4 jaar). Zodat deze rustig kunnen spelen en ontdekken.

Nieuw bij Monkey Town Gouda is de lasergame!

Het lasergame spel wordt gespeeld in een speciaal hiervoor ingerichte jungle met bamboe huisjes. De jungle is 1 groot doolhof waar de kinderen zich kunnen verstoppen en de bamboe huisjes zijn zo gemaakt dat je erin, eronder en er doorheen kan kruipen, rennen en spelen.

Uniek in Gouda is de buitenruimte met een groot luchtkussen en een terras in de zon voor de ouders, de ballenfabriek, de kinderdisco, en natuurlijk de speeltoestellen die je nergens anders kan vinden. Zoals de waterbakken, het apenavontuur, de bananenrace en de langste ballenbaan van Nederland.

Rogier de Avonturier in Monkey Town Gouda

1x in de week komt Rogier de Avonturier op bezoek met zijn professionele kindershow. Het is een optreden vol met dansen, springen en goocheltrucs. Rogier is de beste vriend van Oehlie, onze mascotte die in Monkey Town woont. Samen beleven ze de leukste avonturen en de kinderen spelen natuurlijk mee.

Address

Our Address:

Groenhovenpark 12803 PH Gouda

GPS:

52.02466990000001, 4.685489999999959

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed