Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste (535m2) miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen?

Let op… in Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie.

Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van “Rotterdam in miniatuur”, inclusief diens haven. Je kijkt je ogen uit! Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar tientallen grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Soms moet je behoorlijk goed zoeken, want er zijn er een aantal goed verstopt!

Address

Our Address:

Weena 745, 3013 AL Rotterdam

GPS:

51.9228233, 4.465731499999947

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed