Madame Tussauds is recent omgetoverd tot de place to be voor jong en oud. Bezoek deze verrassende interactieve wassenwereld in Amsterdam en vergeet vooral je fototoestel niet! Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Test of je net zo slim bent als Einstein en doe de IQ test en help DJ Edwin Evers de jingles opstarten en test je IQ met Einstein.

Royal Highness in Madame Tussauds

Natuurlijk ga je op de foto met Prinses Máxima en neem je plaats op de troon van koningin Beatrix. Is dat wel uit te houden zo’n lange troonrede? En hoe staat haar kapsel jou? Wedden dat je lol hebt in je koninklijke rol?

Filmsterren in Madame Tussauds

Neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs. Durf jij Hannibal uit Silence of the Lambs te interviewen? Het is doodeng, je bent gewaarschuwd. Natuurlijk kun je ook met Brad Pitt, Angelina Jolie en George Clooney op de foto. En wat denk je van Roobert Pattinson? Vanaf augustus 2012 is Fiona uit de populaire filmreeks Shrek ook te bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam, als eerste karakter uit een animatiefilm!

Topsport in Madame Tussauds

Voetbal met David Beckham, Ronaldinho en Rafael van der Vaart en ontdek wie de best betaalde voetballer is. Kijk in hun lockers en achterhaal hun bijgeloof.

Address

Our Address:

Dam 20, 1012 NP Amsterdam

GPS:

52.37262279999999, 4.892356800000016

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed