Beleef de dag van je leven in Avonturenpark Hellendoorn.

“Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten.

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows voor gezinnen. Samen spetterende waterpret beleven in één van de wildwaterbanen: Wild Waterval of Sungai Kalimantan? Of razendsnel in een van de achtbanen: de Tornado, de Donderstenen of de Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de familieshow van Kareltje & Jasmijn? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur.

Het hele jaar door organiseert Avonturenpark Hellendoorn de leukste evenementen voor het hele gezin. Kom samen de spellen in en rond de attracties spelen tijdens Spellendoorn. In het najaar kun je griezelen als nooit tevoren, het is weer Heksendoorn!

Nieuw in 2013!

Naast de ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen presenteert Avonturenpark Hellendoorn in 2013 een heel nieuw gebied! In juni 2013 wordt een outdoor slidepark van 5000m2 geopend met 11 spectaculaire waterglijbanen. De één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijbakken, er is geen zwembad. Het slidepark is leuk voor jong & oud!

Als je het slidepark wilt bezoeken, vergeet dan niet de volgende spullen zelf mee te nemen.

Het slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het slidepark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

Address

Our Address:

Luttenbergerweg 22,7447 PB Hellendoorn

GPS:

52.38939260000001, 6.435219400000051

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed