De laatste shows breken aan voor de award winning dolfijnenshow “De Droomwens”. Europa’s grootste dolfijnenshow, waar dolfijnen en trainers elkaar ontmoeten in het ontroerende verhaal van een klein meisje dat maar één wens heeft… dolfijneneiland ooit te bezoeken. Vlieg voor de laatste keer mee met de speciaal voor dolfijnen gecomponeerde muziek en ervaar de magie van dolfijnen van heel dichtbij..

Kom naar het enige park in Nederland met dolfijnen en ontdek de magische onderwaterwereld van héél dichtbij. In de wereld van het Dolfinarium kun je bij de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en nog veel meer dieren, naar hartenlust rondneuzen, verkennen, snuffelen, onderzoeken en beleven wat je maar wilt.

Shows in Dolfinarium

Een dag Dolfinarium is een hele dag uit. In meer dan tien verschillende shows en voorstellingen komen alle dieren zich aan jou voorstellen en laten zien hoe bijzonder ze zijn. Want, ze zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen…!

Nieuwe show: Aqua Bella!

De nieuwe show Aqua Bella in Dolfinarium moet je gezien hebben!

Wandel via Streetview digitaal door het Dolfinarium!

Zoals je hierboven kunt zien is Streetview in het park geactiveerd! Wandel nu alvast digitaal door het park en bereid je bezoek aan de dieren voor!

Address

Our Address:

Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk

GPS:

52.35436550000001, 5.618987100000027

Telephone:

-

Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed