Heb je altijd eens aan het water willen wonen? Twijfel niet langer en kom logeren in CenterParcs Sandur, een oase van rust in de Nederlandse provincie Drenthe. Je logeert er in mooie vrijstaande cottages, verspreid over de schiereilanden rond De Grote Rietplas. Er is een uitgestrekt recreatiemeer waar u kunt surfen en zeilen. De kinderen beleven urenlang speelplezier in Het Piratennest, een indoor speelparadijs, terwijl je aan jouw conditie werkt in het volledig uitgeruste fitnesscenter of een terrasje doet in de lounge. Dagelijks genieten van verse broodjes in uw cottage? Deze koopt u in de PLUS Supermarkt! Volop vakantie.

In Emmen, vlakbij, kunt u terecht voor een bezoekje aan het dierenpark of het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Kindervakantie!

Uw kids worden verwend in CenterParcs Sandur. Ze kunnen er ongestoord fietsen langs de oevers van het meer en de kleinste hoekjes van het park verkennen. De indoor speelhal Het Piratennest zullen ze pas écht geweldig vinden, net als een bezoekje aan het nabijgelegen Plopsa Coevorden.

Address

Our Address:

Sandurdreef 57828 AA Emmen

GPS:

52.7287505, 6.90577989999997

Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed