In Center Parcs Het Heijderbos waar tropische vogels je rond de oren vliegen in de overdekte tropische wereld: Jungle Dome. In de Aqua Mundo kun je echte vissen bekijken of geniet in de Market Dome van een heerlijk drankje onder de palmbomen. Kom tot rust in de Eden cottages van Center Parcs. Midden in de natuur, trendy, ruimtelijk en verrassend! Met leuke extra’s zoals een sauna, slaapkamers met aangrenzende badkamer en designinterieur.

Het Heijderbos kinderactiviteiten

Center Parcs Het Heijderbos is de ultieme kindervakantie, met dagelijks leuke kinderactiviteiten. Met als hoogtepunt de activiteit wannabe, waarbij ze hun fantasie de vrije loop laten als Prinses, Chef-kok of Schilder. Speciaal in Het Heijderbos de kinderactiviteit wannabe parkranger, de kinderen gaan op een avontuurlijke jungle expeditie in de overdekte tropische Jungle Dome! In de Aqua Mundo worden ook vaak spannende kinderactiviteiten georganiseerd, kom wildwaterraften of doe mee met de watergames.

Jungle Dome

In de overdekte binnenspeeltuin die er uitziet als tropische regenwoud, compleet met exotische vogels, planten en klimtoestellen kun je van alles beleven:

* In dit overdekt stukje écht oerwoud vol exotische dieren, planten en klimtoestellen kun je urenlang op ontdekking
* Ga op Jungle Expedition: een leerzame expeditie ontwikkeld door het Wereld Natuur Fonds
Nieuw: overnachten in de Jungle Dome met het tweedaags Jungle Lodge Arrangement.

Cool Factor Mission

Voer bloedstollende opdrachten uit in een race tegen de klok en kraak uiteindelijk de code. Missie volbracht? Dan heb jij samen met je vrienden de Cool Factor!

Address

Our Address:

Hommersumseweg 436598 MC Heijen

GPS:

51.673486, 6.000305300000036

Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed