Lang geleden sloten de Maya’s Huracan, de god van wind, storm en vuur, op in de verborgen tempel. Nu mag je hem uitzonderlijk bezoeken. De tweekoppige slang neemt je mee op een dolle coaster-rit om te ontsnappen aan de krachten van Huracan. Zet je samen met je familie schrap voor een duizelingwekkend avontuur in de mysterieuze Maya tempel in Bellewaerde Park !

Dieren in Bellewaerde Park!

Bellewaerde Park is een spannend pretpark maar heeft ook tropische dieren. Dierenliefhebbers mogen alvast uitkijken naar enkele verrassende ontmoetingen: leeuwen, tijgers, ringstaartmaki’s, olifanten en de bewoners van de Afrikaanse Savanne staan te trappelen om kennis te maken! Nieuwsgierig? Op de educatieve borden in het park kan je meer informatie over de dieren lezen! Bellewaerde Park is ook spannende attracties…

Eerder op zoek naar adembenemende sensatie en hang je graag zelf het beest uit? Dan zijn de razend spannende attracties zoals El Volador, de Niagara of de loopings van de Boomerang op jouw lijf geschreven. En de allerkleinsten? Die hebben de tijd van hun leven op de speciale kinderattracties in KidsPark. Laat je tijdens een fikse wandeling overweldigen door de prachtige natuur en de ongedwongen sfeer van het park. Ontspannend voor de ouders en bijzonder leerrijk voor de kinderen. Met andere woorden, uren plezier gegarandeerd voor de hele familie!

Mis de speciale evenementen niet!

Pow Wow, Stunt & Dive Show : een komische strijd om het leiderschap van een indianenstam, elke dag van 1 juli t&m 31 augustus.

Summer Nocturnes : extra lang genieten van Bellewaerde Park op 27 juli, en op 3, 10 17 en 24 augustus (van 10 tot 22 uur)

Halloween ZoorRror : 19 en 20 oktober, en elke dag van 26 oktober tot 3 november (van 10 tot 18 uur).

Halloween ZoorRror Nocturnes: 26, 27 en 31 oktober, en 1 november (van 10 tot 21 uur)

Address

Our Address:

Meenseweg 4978902 Ieper

GPS:

50.8466767, 2.950330699999995

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed