Groter, beter en stoutmoediger dan ooit tevoren: The Amsterdam Dungeon. Beleef 11 shows, 7 acteurs, 500 jaar geschiedenis in 1 unieke omgeving. Durf jij dit aan?

Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om de kakelende heksen. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Nieuw in 2013; Heksenverbranding!

Lach en gil nerveus als de heks vastgebonden is en levend wordt verbrand! Misschien ben jij wel deze heks…Er is geen genade als je eenmaal veroordeeld bent…

Hel op de Batavia

Stap in de voetsporen van duizenden Jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Kom jij levend terug uit deze walgende omstandigheden?

Black John/Zwarte Jan. Het lichaam van de beruchte crimineel Zwarte Jan ligt klaar om onderzocht te worden door de dokter. Maar dan komt de schoonmaker tot een schokkende ontdekking…

Spanish Inquisition

Bereid je voor! Je staat terecht voor je krankzinnige misdaden. Van berovingen tot hekserij…Jij wordt op een zeer gepaste manier bestraft!

Voor de dappersten onder jullie is er zelfs een achtbaan…als je durft!

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 16 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Minimum adviesleeftijd 10 jaar.

close

Minimale leeftijd: The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 16 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Minimum adviesleeftijd 10 jaar. Onderstaande video kan eng zijn voor kleine kinderen! 

Address

Our Address:

Rokin 78, 1012 KW Amsterdam

GPS:

52.3702017, 4.89217229999997

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed