Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin met aangepaste attracties voor alle leeftijden. De bekende wildwaterrivier Radja River, de dolle mijntrein Calamity Mine en vele andere familieattracties zorgen ervoor dat zowel jong als oud een unieke dag beleeft.

Walibi biedt ook verschillende shows en animaties voor het hele gezin. In “The Music Battle” staat muziek centraal en geeft een sensationele dimensie aan de dag die je doorbrengt in Walibi. Walibi en zijn broer Squad, de leiders van de W.A.B en The SkunX, zorgen voor extra ambiance in het park. Want inderdaad: Walibi pakt uit met liefst 40 swingende attracties op het ritme van “The Music Battle”, met nieuwe decors en een totaal vernieuwd universum.

4D Film en Live shows in Walibi!

Beleef samen met je groep in de “Fabulous Arena” een live spektakel, uniek in Europa, en bekijk de nieuwste 4D film : ROKKEN ROLL! Nog meer nieuws? De in 2011 compleet vernieuwde kinderzone, biedt ook de allerkleinsten veel plezier. Kortom: een dag vol spanning en maximale sensaties voor jong en oud.

Aqualibi! Spetteren in het zwemparadijs

Voor Walibi ligt Aqualibi. Een spetterend zwemparadijs voor jong en oud! Lees hier meer informatie en beoordelingen over Aqualibi.

Address

Our Address:

Boulevard de l'Europe 100, 1300 Wavre, België

GPS:

50.7012553317, 4.5948600769

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed