Drie parken in één bezoek bij het Sprookjeshof!

Binnen en buiten plezier voor het hele gezin in het Sprookjeshof! Loop rond in het sprookjesbos en leef je uit in de buiten of binnenspeeltuin!

Sprookjesbos

Sprookjes koment tot leven in het Sprookjesbos! Door één druk op de knop kunnen jullie 25 verschillende figuren in beweging zetten! Dit zijn de bekende sprookjes zoals: Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje en Hans en Grietje. Maar ook andere figuren zoals de Smurfen, Nijntje en onze eigen sprookjes zoals de Boskoning, de kabouter muziekschool en het verhaal van de gouden appel.

Buiten Speeltuin

In de buitenspeeltuin kunnen kinderen tot 12 jaar hun hart ophalen. Ze kunnen hier vele uren plezier maken. Door de hele speeltuin vinden ze schommels, draaimolens en trampolines. Er is een overdekt luchtkussen, ballenbad en de “Berenboot” glijbanen spektakel waar drie hele grote glijbanen aan zitten. Ook is er een grote klimberg waar jullie tegen op kunnen klimmen en daarna weer naar beneden kunnen laten glijden of met de glijbaan.

Vlakbij de klimberg is de airtrampoline, daar kunnen jullie met wel 25 kinderen tegelijk op springen. Verder is er een helikopterbaan waarmee je door de lucht kunt fietsen en het piraten avontuur waar je heerlijk kunt spelen en met zachte balletjes op elkaar kunt schieten en er is nog veel meer moois, kom maar snel eens kijken.

Voor de hele kleintjes is er een peuterhofje ingericht met kleine glijbaantjes, schommels en wip-wapjes.

Binnen Speeltuin Kabouter Klauter Kasteel

Het Kabouter Klauter Kasteel is een 3000m2 groot overdekt speelkasteel. Het maakt dus helemaal niet meer uit wat voor weer het wordt, je kunt nu elke dag naar het Sprookjeshof om lekker te spelen. Het gebouw telt over de helft maar liefst drie verdiepingen. Aan de linkerkant is het helemaal open en staan de grote attracties: Luchtkussen met hindernisbaan, western speelkasteel, spidertoren, familieglijbaan, klimberg, groot speelstructuur met daarin een freefall glijbaan, trampolines, rollerbaan en een kabelbaan.

Verder vind je op de begane grond: quad fietsbaan, trampolines en voor onze allerkleinste gasten een peuterzone met allemaal zachte wipjes, glijbaan en twee computertjes waar ze leuke spelletjes op kunnen doen.

Kinderboerderij

Hier op de kinderboerderij word je ontvangen door Old MacDonald met zijn dieren, waardoor je al snel in de sfeer raakt van de dierenwereld. Daarna kunnen jullie tot rust komen, en genieten van de talloze dieren die vrijelijk rondlopen.

Address

Our Address:

Groningerstraat 109471 AR Zuidlaren

GPS:

53.0992583, 6.688508299999967

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed