Speelparadijs Cowboy & Indianen biedt kinderen van 1 t/m 12 jaar de gelegenheid om lekker binnen en buiten op de vele speeltoestellen te spelen. Voor de oudere kinderen en ouders/verzorgers zijn er diverse spelen zoals midgetgolf binnen en buiten, poolbiljart, bowlen, tafeltennis, airhockey enz. En natuurlijk hebben wij de koffie/thee voor u klaar staan.

Binnen Speelplezier

Klimmen, glijden, spelen, kruipen, fietsen, voetballen, bowlen, golfen, het kan allemaal. Er is zelfs een aparte speelruimte voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Het speelparadijs is sinds kort weer een atractie rijker. Vanaf nu kun je klimmen op onze klimwand (boulderwand). Klimmen is sportief, veilig, uitdagend en spectaculair en geschikt voor jong en oud. Boulderen is klimmen in de breedte. De klimwand is 3.75 meter hoog en 9,5 meter breed. Wanneer je klimt moet je via diverse gekleurde grepen en treden in een route van rechts naar links proberen te komen.

Buiten Speelplezier

Een grote speeltuin met een enorme tipi en verschillende speeltoestellen.
Helemaal te gek is de superleuke Westerngolf. Hier kun je helemaal in westernstijl golfen.

Kinderboerderij

Varkens, konijnen, geiten, kippen, cavia’s, duiven, eenden, kalkoenen, ganzen enz., in verschillende rassen en kleuren, je vindt ze allemaal in de kinderboerderij van het Speelreservaat.

Address

Our Address:

Monierweg 27741 KT Coevorden

GPS:

52.658376, 6.725855300000035

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed