In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier, door zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad, uniek in België! Je staat oog in oog met de grootste spinkrabben ter wereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

SEA LIFE Blankenberge geniet internationale bekendheid door de opvang van aangespoelde zeehonden die men op zich neemt. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines, worden deze dieren al 13 jaar opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. In de zeehondenacademie kan je leren hoe deze dieren worden opgevangen en geholpen. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

De wereld van de Octopus

De octopus heeft verbazingwekkende fysieke en mentale vaardigheden, en nu heb je de kans om dit zelf te testen! In de heldere, spannende en uitdagende Octopus Garden, is niet altijd alles wat het lijkt te zijn. Kun je de gigantische Pacific octopus vinden die verstopt is in zijn hol? Kom en ontdek zelf deze nieuwe tentoonstelling in SEA LIFE.

Halloween in SEA LIFE

Van 27 oktober t/m 4 november is het Halloween in SEA LIFE Blankenberge: piraten nemen dan deze SEA LIFE over!

De piraten verzorgen, op hun geheel eigen wijze, extra spannende presentaties over de meest angstaanjagende dieren die er in SEA LIFE Blankenberge leven en ook vertellen ze enge spookverhalen. Daarnaast nemen ze ook het restaurant over: bezoekers kunnen er onder meer genieten van een overheerlijke zeemonsterburger… als ze durven! De echt oplettende speurneuzen zullen bovendien overal in het gebouw aanwijzingen vinden die de weg wijzen naar een heuse piratenschat.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge, België

GPS:

51.3172764, 3.1461486000000605

Telephone:
Email:

-

Web:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed