“Linnaeushof heeft meer dan 350 speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Zandspeelplaats in Linnaeushof

Deze grote variëteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor klein en groot. Zo is er een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden op de vele schommel, draai- en klimtoestellen. Naast een grote zandspeelplaats met de NIEUWE “Zandfabriek” is er ook een educatief verkeersdorp met kinderfietsjes en een luchtkussen in de vorm van een echt kasteel. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.

Waterspeeltuin in Linnaeushof

Grotere kinderen leven zich uit in de speel-sportief-hoek met de klimwand, skaterail en skiswing. Bij warm weer is de waterspeeltuin open met vele spetterende waterspeeltoestellen, zoals een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug.

Overdekte speeltuin in Linnaeushof

Zelfs als het af en toe regent, is spelen in Linnaeushof een feest. In de gezellige overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel met het Bennie Broek Theater. De allerkleinste bezoekers spelen in de overdekte Wortelberg. Ook hier zijn aangepaste speeltoestellen voor deze leeftijd, zoals de grote wensput, een heuse wortelwasmachine, een speelstraat en een zelfbewegende lachspiegel. Als klap op de wortel treedt speeltuinmascotte Bennie Broek hier meerdere malen per dag op. Tijdens een muzikale show kunnen de allerkleinste bezoekers dansen met Bennie en uiteraard na afloop van het optreden is er alle tijd voor het geven van een pootje of het maken van een leuke foto.

Ook voor mindervalide kinderen

Speciaal voor mindervalide kinderen zijn er rolstoeltoegankelijke speeltoestellen zoals een wip, draaimolen en zandspeelhuis. Uniek is de rolstoeltoegankelijke attractie in de kleuterspeeltuin met hindernisbruggen, speelhuisjes en allerlei spelletjes.

De grootste speeltuin van Europa is, naast een ideaal familiepark, ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid van de speeltoestellen en getraind personeel houdt een oplettend oogje in het zeil.

Address

Our Address:

Rijksstraatweg 4, Bennebroek

GPS:

52.3263724, 4.596478299999944

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed