Gerage For Fun is wegens faillissement gesloten.

De kleintjes vermaken zich in hun ruim opgezette peuter speelplaats. Ze kunnen spelen in en om een grondbox en spelen met blokken en auto’s, zwemmen in de ballenbak of spelen in de poppenkeet, lekker springen op de mini trampoline of glijden van de kleine glijbaan, van A naar B met 1 van de driewielers, loopauto’s of step.

Actief en spannend voor oudere kinderen

Ben je al wat groter? Stap dan eens op één van onze zelf ontwikkelde driewielsteps of wave-boards en doe mee aan een echte wedstrijd! Papa en mama moedigen je aan vanaf de tribune. Je kunt ook gaan airhockeyen, voetballen in onze stoere pannakooi, een filmpje kijken in de drive-in of een kijkje nemen in ons radiostation. Even jezelf mooimaken in de schoonheidssalon en dan dansen in de disco! Lekker springen in onze CAR WASH luchtkussen of een hut bouwen van onze foam blokken. Ben jij creatief? Dan hebben wij het bijzondere Morphun waarmee je 1001 dingen kan bouwen.

Schoolreisje

Kom met de hele groep of zelfs de hele school spelen bij GARAGE for fun. Dat is natuurlijk superleuk! Speciaal voor groepen hebben we een arrangement samengesteld. Je kiest hier zelf de onderdelen waar u gebruik van wilt maken. Zij stellen ook graag met de (sport)leerkrachten een programma samen om de kinderen sportief bezig te laten zijn. Bijvoorbeeld door het organiseren van een voetbaltoernooi of een stepwedstrijd.

Address

Our Address:

Hatertseweg 6156533 GL Nijmegen

GPS:

51.81320290000001, 5.836158999999952

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed