KINDERBOERDERIJ EN BOERENTERRAS

Naast de ezels wonen er op De Koperen Ezel ook veel andere dieren. Ze hebben cavia’s, konijntjes, geiten, kippenen en hangbuikzwijntjes. De toegang van onze kinderboerderij met binnen en buiten speeltuin is gratis. ¬†Verder kun je op hun sfeervolle, met oude landbouwwerktuigen, ingerichte boerenterras genieten van een kopje versgezette koffie of thee, frisdrank, ijs en snacks.

SCHOOLREISJE

Bij de Koperen Ezel kun je ook terecht voor een wel heel bijzonder schoolreisje. De kinderen kunnen lekker zitten in de huifkar met een ezel ervoor, die ze eerst mogen borstelen en aaien, we hebben routes vanaf een half uur, onderweg kun je gezellig picknicken met de kinderen. Bij het arrangement zit ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de begeleiders. Verder kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin, de kinderboerderij bezoeken, de ezels borstelen en verzorgen, luisteren naar een verhaal over ezels en op zoek gaan naar het ‘verleden’.

Natuurlijk mag als afsluiter van het programma een lekker ijsje niet ontbreken. Gegarandeerd een succes en een schoolreisje waar nog lang over zal worden nagepraat!

KINDERPRET

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een echt feest. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel wordt dan ook een borstelset en lekkers meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. Omdat de ezel wat langzamer loopt dan “grote mensen”, kunnen de kinderen het tempo goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

KINDERPARTIJTJES

Je kunt bij hen ook terecht voor kinderpartijtjes, Kinderen kunnen knuffelen met ezels, ezels borstelen, ezel rijden, spelen en genieten van boerenijs drinken en snoep. ¬†Ook kun je bij hen terecht voor de huur van kidskist een feestkist in verschillende thema’s voor kinderfeestjes thuis, of bij ons al dan niet in combinatie met onze ezels.

Address

Our Address:

Koperenmolenweg 48161RM Epe nederland

GPS:

52.3324661, 5.988114399999972

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed