Aan de oostkant van Wijchen, in een prachtig stukje natuurgebied met veel bomen en kleine zandduinen ligt sinds 1963 een begrip in Wijchen.

Speeltuin De Blije Dries is een moderne, veilige en gezellige speeltuin waar, de laatste seizoenen, jaarlijks meer dan 55.000 bezoekers nog steeds voor weinig geld, volop genieten en zich heerlijk kunnen uitleven. Met ruim 40 speeltoestellen is Speeltuin De Blije Dries de ideale speeltuin voor het hele gezin. In Speeltuin De Blije Dries kunnen de kinderen nog lekker spelen en veel DOEN, ook op de moderne speeltoestellen zoals de klim- en survivalbaan of een klimtoestel van wel 4 meter hoog. Ook de glijbaan, die door de berg gaat, is een grote uitdaging! Tevens is er een prachtige, spiksplinternieuwe midgetgolfbaan met in het midden 2 jeu de boules-banen.

Speeltuin De Blije Dries is veilig en overzichtelijk zodat ook ouders of begeleiders van hun uitje kunnen genieten. Is het echt lekker warm, kunnen de peuters, kleuters, kleine en grote kinderen lekker spetteren en spatten in het vernieuwde zwembad met drie niveaus en fonteintjes. Speciaal voor peuters en kleuters ( tot 6 jaar) is er, bij het terras, een afgeschermd speelterrein ingericht met speeltoestellen, afgestemd juist op deze jonge kinderen.

In dit Blije Drieske worden de kinderen niet zomaar omver gelopen of opzij geduwd door de groteren en kunnen zij hun eigen “ding doen”. Speeltuin De Blije Dries heeft goede horecavoorzieningen en het parkeren is gratis.

[wp-rss-aggregator source=”1054″]

Address

Our Address:

St. Jorispad 41 6603 AM Wijchen

GPS:

51.80555750951314, 5.743977995656678

Telephone:
Web:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed