Spannende, actieve en leuke kinderfeestjes!

 Vier bij Coronel Kartracing je avontuurlijkste, spannendste en leukste kinderfeestje.

De kinderfeestjes bij Coronel zijn onvergetelijk. Bij hen kan je terecht voor diverse spannende en gezellige activiteiten. Bij de kinderpartijtjes kan gekozen worden uit één activiteit of een combinatie van activiteiten. Bij hen kan je tijdens je verjaardagsfeest klimmen, lasergamen, survivallen en karten. Speciaal voor meiden hebben zij naast alle stoere activiteiten een Glamour make-up party.

Elk kinderfeestje wordt een nog groter feest door het compleet te maken met één van de verschillende eet mogelijkheden zoals zelf je pizza maken in de Pizza Factory, een kindermenu met friet en kroket of een heuse hotdogkar! De kinderfeestjes zijn voor de ouders ook heel geschikt want er is genoeg gelegenheid om even lekker bij te komen in een van onze horecagelegenheden terwijl de kinderen vermaakt worden.

Alle kinderpartijtjes staan onder leiding van professionele begeleiders. Bij hen staat veiligheid voorop en hebben zij bij de verschillende activiteiten het beste veiligheidsmateriaal. Voor de kinderfeestjes wordt een aparte tafel gereserveerd waar de jarige kan zitten met zijn/haar vriendjes en of vriendinnetjes.

– Alle feestjes incl. digitale uitnodigingen!
– Alle kinderfeestjes inclusief menu gratis onbeperkt limonade!


Address

Our Address:

Havenstraat 2951271 GD Huizen

GPS:

52.307885, 5.24202779999996

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed