Binnen en buiten plezier bij Billybird!

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een spannend touwenparcours, de klimberg Hemelaya en de bootjesglijbaan Splash. Een van de absolute hoogtepunten in het park is toch wel de familie-achtbaan. Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl u razendsnel door het park wordt gelanceerd!

Ook aan de kleintjes heeft BillyBird gedacht; in het knusse Poppentheater spelen zich allerlei spannende avonturen af. Nieuw is de grote omheinde buitenspeeltuin Kinderland, met daarin onder meer de hoogste airtrampoline van Nederland!

Address

Our Address:

Zeelandsedijk 34A5408 SM Volkel

GPS:

51.82983706423939, 6.054840087890625

Telephone:
Contact Owner
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed