Wat is De Ballebak?

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

Buiten spelen

Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen. De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding. Schijnt de zon?! Leef je dan uit in onze buitenspeeltuin. Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Veilig spelen

Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat zij speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid gewaarborgd.

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van  het kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen. Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jouw vriendjes. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreis en Groepsarrangement

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben zij een aparte speelruimte. Een Peuterarrangement is voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Address

Our Address:

Voorweg 1072716 NH Zoetermeer

GPS:

52.0626629, 4.464618400000063

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed