De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Schijnt de zon?! Leef je dan uit in onze buitenspeeltuin. Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

Je kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met jouw kinderen.

Bij De Ballebak is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het draadloos netwerk voor laptop of mobiele telefoon. Tevens kun je gebruik maken van de vele magazines die op onze leestafels liggen. Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes.

Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreis en Groepsarrangement

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Een Peuterarrangement is voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

De Ballebak Rotterdam Ommoord was voorheen Ballorig Rotterdam Ommoord.

[yasr_overall_rating size=”small”]
[yasr_visitor_multiset setid=2]

Opening Hours

Monday

09.00 - 18.00

Tuesday

09.00 - 18.00

Wednesday

09.00 - 18.00

Thursday

09.00 - 18.00

Friday

09.00 - 18.00

Saturday

10.00 - 19.00

Sunday

10.00 - 19.00

Address

Our Address:

Ommoordsehof 33056 JR Rotterdam

GPS:

51.953858, 4.522449999999935

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed