20 jaar Disneyland verlengd!

Disneyland Parijs heeft zijn verjaardag tot 30 september 2013verlengd. Beleef één van de meest spectaculaire feesten ooit mee! Spetterende shows in een park vol magie!

Plezier voor de kleintjes

Als kinderen dromen is alles wonderbaarlijk nieuw en magisch echt. Daarom heeft Disneyland een perfect plan opgesteld om uw bezoek aan Disneyland zo leuk en eenvoudig mogelijk voor de kleintjes te maken. De glimlach op hun gezicht zal ook voor jou wonderen doen. Kleintjes mogen dan snel groot worden, de Magie van Disney houdt hun harten voor altijd jong…

5 Magische landen in Disneyland

Verken de 5 magische Landen van het Disneyland® Park. Begeef je achter de schermen en probeer zelf ook wat filmmagie tevoorschijn te toveren in het Walt Disney Studios® Park. Laat je gaan tijdens de shows en ontmoet al jouw geliefde Disney figuren. Er is van alles te beleven voor de kleintjes, spanning en sensatie voor de tieners en een heleboel opwindends voor dat grote kind dat nog steeds in je zit!

Verblijf in Disneyhotels

Disneyland heeft de Disney hotels speciaal ontworpen voor gezinnen: de kleurrijke, avontuurlijke thema’s, de kinderspeelplaatsen, de zwembaden voor het hele gezin en de restaurants staan garant voor een heleboel plezier voor iedereen. En wanneer de kinderen eenmaal in bed liggen, beschikken onze hotels over fantastische restaurants en bars voor de ouders!

Address

Our Address:

77777 Marne La Vallée, Frankrijk

GPS:

48.8708951, 2.779248700000039

Telephone:
Email:

-

Web:
Plan My Route

Leave a Review

Prijs
Attracties
Schoon park
Eten / Drinken
Schoolreisfactor
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed